2018.03.24. szombat   
.: Home :.    »    Menü  
  
   
   
   
   
   
   
   
   
.:  :.
   

A Trefort-kerti kampusz nyári zárva tartásáról


Tisztelt Oktatótársaim!

Tisztelt Munkatársaim!


A Karon 2017. évre tervezett nyári műszaki karbantartási munkálatok elvégzése érdekében a kampusz épületeiben működési korlátozásokra, illetve épületbezárásokra kerül sor.

 

(1) Zárva tartás augusztus 1. és 22. között

A kampusz épületei 2017. augusztus 1. és augusztus 22. között zárva lesznek – a Rákóczi út 5. épület, valamint a Múzeum krt. 4/A épület földszintjét és első emeletét kivéve. A hétvégékre ezekben az épületekben is kötelező elvégezni az elektromos eszközök áramtalanítását.

A kampusz épületeiben ebben az időszakban a munkavégzés értelemszerűen nem lehetséges. Az épületekbe történő bejutás kivételesen sürgős esetben az Üzemeltetési Igazgatóságon keresztül, Székelyhidi Lászlóval (szekelyhidi.laszlo@kancellaria.elte.hu, 2104 mellék) egyeztetve lehetséges.

 

(2) Zárva tartás augusztus 23. és 31. között

A kampusz épületei 2017. augusztus 23. és augusztus 31. között részlegesen lesznek zárva – a Rákóczi út 5. épület, valamint a Múzeum krt. 4/A épület földszintjét és első emeletét kivéve. A hétvégére ezekben az épületekben is kötelező elvégezni az elektromos eszközök áramtalanítását.

A kampusz épületeiben ebben az időszakban a munkavégzés már lehetséges. Az épületekbe történő bejutás ebben az esetben is az Üzemeltetési Igazgatóságon keresztül, Székelyhidi Lászlóval (szekelyhidi.laszlo@kancellaria.elte.hu, 2104 mellék) egyeztetve lehetséges.

 

(3) A parkolás rendje augusztus 1. és 31. között

Augusztus folyamán végzi el a kampusz üzemeltetője a több éve esedékes kertrendezést. Ennek következtében augusztus 1. és 31. között nem lehet parkolni a kampusz területén. Kivételesen sürgős esetben lehetséges csak a parkolás az Üzemeltetési Igazgatóságon keresztül, Székelyhidi Lászlóval egyeztetve (szekelyhidi.laszlo@kancellaria.elte.hu, 2104 mellék).

 

(4) Az összes elektromos berendezés áramtalanítása, eszközök biztonságba helyezése az augusztus 1. és 31. közötti zárva tartási időszakra

Kérem oktatótársaimat és munkatársaimat, hogy a környezetükben működő valamennyi elektromos berendezést áramtalanítsák a zárva tartási időszakra, különösen legyenek figyelemmel a hűtőgépekre. Kérem továbbá, hogy a munkáltató által átadott valamennyi eszközt helyezzék biztonságba, azokat zárják el.


(5) A zárva tartás és a szabadságolás összefüggéséről (2/2016. (IV. 18.) számú rektori-kancellári közös utasítás a szabadságolási rendről, valamint a jelenlét és a távollét nyilvántartásáról)

Az utasítás 1. §-a a) bekezdésének aa) pontja kimondja: a szabadságokat (a szabadságolási tervnek megfelelően) a szakmai és az adminisztratív feladatok igényeihez mérten, a folyamatos feladatellátás biztosítása mellett elsősorban nyáron az adott év augusztus 1-től augusztus 20. napjáig terjedő időszakban kell kiadni.

 

Tájékoztatom Önöket, hogy ettől az évtől kezdve, a nyári időszakban végzi a Kancellária a kampusz üzemeltetésével összefüggő és előírt éves ingatlankarbantartást. Ebben az időszakban az épületeink zárva lesznek.

 

Köszönöm oktatástársaim és munkatársaim szíves együttműködését.


Budapest, 2017. június 30.

                                                    Üdvözlettel,

                                                   Prof. Borhy László akadémikus s.k.,

dékán

V/2017. (VI. 30.) sz. dékáni körlevél, A Trefort-kerti kampusz nyári zárva tartásáról

.:   Portálkezelői menü  •   Tartalom módosítása  •  Utolsó módosítás: 2017.07.05.      :.
.: facebook :..: iwiw :.
 ESEMÉNYNAPTÁR   
2018 március
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
 ESEMÉNYEK   
Szláv Metodika I. konferencia
Szláv és Balti Filológiai Intézet Jövőkép a szláv nyelvek oktatásában, a hazai nemzetiségi nyelvoktatásban és a kultúrában című tudományos konferenciája. Részletek »
Kulin Katalin professor emerita magas kitüntetéseket kapott
Őfelsége VI. Fülöp Spanyol Király a Katolikus Izabella Érdemrendet adományozta Kulin Katalinnak. Részletek »
Trefort-kert Alapítvány 1%
A Trefort-kert Alapítvány az SzJA 1 %-ának gyűjtésével immár nyolcadik éve támogatja a Bölcsészkaron folyó oktatási, kutatási és kulturális tevékenységet. Részletek »
Doktori felvételi tájékoztató
A Doktorandusz Önkormányzat és a Doktori és Tudományszervezési Iroda tájékoztatót tart a felvételi eljárással kapcsolatos tudnivalókról. Részletek »
Könyvbemutató A Szláv és Balti Filológiai Intézet szervezésében
A Szláv és Balti Filológiai Intézet
2018. március 7-én, szerdán, délután 17 órai kezdettel tartja soron következő szlavisztikai könyvbemutatóját.
Ezen a rendezvényen az intézet oktatói által írt, az utóbbi évben megjelent nyelvészeti és irodalmi tárgyú monográfiák, tankönyvek, valamint az itt szerkesztett tanulmánykötetek kerülnek rövid bemutatásra.
Részletek »
Egyetemi Anyanyelvi Napok
Az ELTE Magyar Nyelvtudományi és Finnugor Intézete idén is megrendezi az Egyetemi Anyanyelvi Napok (EAN) elnevezésű nagy sikerű programsorozatot, amely 2018. február 28-a és március 2-a között lesz az ELTE BTK-n. Részletek »
Márkusz László nagykövet előadása a vallás szerepéről a Nyugat-Balkánon
Áttekintés a vallás nemzetépítésben és politikában játszott szerepéről a Nyugat-Balkánon. Részletek »
Kulturális Örökség Tanulmányok - Múzeumi kurátori ismeretek specializáció
2018 őszétől új "Múzeumi kurátori ismeretek" elnevezésű specializáció
választható az Atelier Tanszék Kulturális Örökség Tanulmányok MA
képzésén belül. Részletek »
Campus Mundi ösztöndíj - felhívás
Campus Mundi ösztöndíjjal a hallgatók a világ szinte bármely országában tanulhatnak egy félévet, szakmai tapasztalatot szerezhetnek, illetve kapcsolati tőkére tehetnek szert, amellyel előnyt szereznek majd a munkaerőpiacon. Részletek »
 Tervezte ::  .: ELTE IIG WDG.IWDG :.
  © 2 0 1 0 - 2 0 1 8   E L T E   B Ö L C S É S Z E T T U D O M Á N Y I   K A R     M i n d e n   j o g   f e n n t a r t v a .
Cím :: ELTE BTK – 1088 Budapest, Múzeum krt. 4/A.,   •   Telefon :: (+36) 1 411 6500   •   (+36) 1 411 6700   •   (+36) 1 411 6900   •   Webform :: küldje el véleményét!