ERASMUS+ OKTATÓI, NEM OKTATÁSI CÉLÚ ÉS MUNKATÁRSI PÓTPÁLYÁZAT 2021/22

2021.10.07.
ERASMUS+ OKTATÓI, NEM OKTATÁSI CÉLÚ ÉS MUNKATÁRSI PÓTPÁLYÁZAT 2021/22

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem pótpályázatot ír ki a 2021/2022-es tanévre:

A mobilitásokat 2022. szeptember 30-ig lehet megvalósítani. (Az Egyesült Királyságba utazás esetén jelenlegi információk szerint 2022. július 31-ig lehetséges a megvalósítás. További információ alább, az "Erasmus az Egyesült Királyságban" pontban.) A döntéshez és a kiutazás előtti ügyintézéshez illeszkedve a javasolt legkorábbi megvalósítási kezdődátum 2022. február 1.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2021. november 15. Kérjük egyeztessen intézeti/tanszéki koordinátorával! A BTK Nemzetközi Kapcsolatok Irodája az intézetek által rangsorolt pályázatokat fogadja.
A pályázati kiírásnak megfelelően és szempontjait figyelembevételével, az összeállított pályázatok az intézeti/tanszéki szakmai koordinátor kollégának kell benyújtani, a tanszék/intézet által megadott belső határidőre! A kari hivatalok munkatársai a hivatalvezetőknél nyújtják be pályázatukat! Az intézeti koordinátorok/hivatalvezetők fogják továbbítani a kari Nemzetközi Kapcsolatok Irodájának a bírálati jegyzőkönyveket, valamit a pályázók jelentkezési lapjait.

A pályázatok eredményéről a HOMB határozata alapján az illetékes kari Erasmus+ koordinátor értesíti a munkatársakat, a döntést követő legkésőbb 15 munkanapon belül.