3. Nemzetközi Nyelvi Coaching Konferencia

3. Nemzetközi Nyelvi Coaching Konferencia
06/07 - 06/08

2024. június 07. - 2024. június 08.

ELTE BTK, R épület (1088 Budapest, Rákóczi út 5.)

06/07 - 06/08

2024. június 07. - 2024. június 08.

ELTE BTK, R épület (1088 Budapest, Rákóczi út 5.)


Az ELTE Bölcsészettudományi Kara ad otthont az International Language Coaching Association (ILCA) által szervezett 3. Nemzetközi Nyelvi Coaching Konferenciának.

Az eseményen a nyelvoktatás, a coaching, a mentorálás, a pszichológia, a tudatosság és a kapcsolódó területek szakemberei és gyakorlói találkoznak, hogy megosszák tudásukat és szakértelmüket ezen a nemzetközi eseményen.

Az idei konferencia, melynek címe EmpowerED: Language Coaching in the Age of Innovation, különböző nézőpontokat és megközelítéseket vizsgál a nyelvi coaching terén.

A konferencia fő témái:

  1. Fejlődés és jóllét: jóllét, a nehézségekkel való megbirkózás képessége, tudatosságot fejlesztő gyakorlatok, a pozitív érzelmek és az önbizalom erősítése.
  2. Coaching kiválóság: Erősségekre épülő megközelítések, önismeret, önreguláció, önállóság, énképviselet, kultúrák közti kommunikáció és nonverbális kommunikáció.
  3. Nyelvtudás és kommunikáció: siker formái és mérőszámai, támogatás a kommunikációval kapcsolatos területeken, speciális szakterületekhez kapcsolódó coaching, etika és felelősségvállalás.
  4. A nyelvi coaching támogatása AI-integrációval: AI által vezérelt nyelvtanulási platformok, adaptív tanítási stratégiák, nyelvi értékelés és visszajelzés mechanizmusainak javítása, személyre szabott tanulási utak gépi tanulás segítségével, és etikai szempontok az AI használatában.
  5. Üzlet és identitás nyelvi coachok számára: Erős online jelenlét kialakítása, személyes márkastratégiák, önazonosság, hatékony ügyfélkapcsolat-kezelés virtuális környezetekben, üzleti stratégiák és együttműködés a területen.

Ezen változatos témák mentén a résztvevők az „empowerment” témakörére több szempontból is rálátást kapnak, és értékes betekintést kínálnak a nyelvi coaching területén dolgozó szakemberek és a területhez kapcsolódó szakmát gyakorlók számára.

Az esemény szervezője, az International Language Coaching Association (ILCA), egy olyan globális szervezet, melynek több száz résztvevője van 180 országban. A konferencián számos neves kuratóriumi tag vesz részt, akik a terület szakértői és gondolkodói. Az ILCA missziója a nyelvi és kommunikációs coaching területén való tudás, közösség, támogatás és oktatás biztosítása körül forog.

Az konferencia nyelve: angol

Időpont: péntek-szombat, 2024. június 7-8, 9:00-tól 18:00-ig mindkét nap.
Opcionális programok kinti, informális környezetben a Margit-szigeten, vasárnap, 2024. június 9-én 10:00-tól 13:00-ig.

Résztvevőként interaktív részvételi lehetőségre, valós példákra, esettanulmányokra és értékes tanulságokra számíthat. Mindez az ILCA elkötelezettségét tükrözi az iránt, hogy az értékes, informatív tudásátadás minden eseményen kiemelt szerepet kapjon.

► Az ELTE BTK Angol Nyelvpedagógiai Tanszékének dolgozói a konferenciára kedvezményes, 50%-os jegyet válthatnak. A promóciós kód:  ELTESPECIAL

További részletek és jegyvásárlás