A Tempus Közalapítvány aktuális pályázatai

2022.12.13.
A Tempus Közalapítvány aktuális pályázatai
Államközi Ösztöndíjakra, valamint a Collegium Hungaricumra és a Magyar Állami Eötvös Ösztöndíjra is lehet pályázni.

Államközi Ösztöndíjak

A Magyar Állam felajánlása alapján a Tempus Közalapítvány meghirdette a 2023-2024-es tanévre szóló új pályázati felhívását kétoldalú nemzetközi oktatási, tudományos és kulturális munkatervekben, megállapodásokban biztosított, külföldi intézményekben megvalósítandó rész- vagy teljes képzéses tanulmányokra, nyári egyetemi kurzusokra, valamint rövid és hosszú kutatói tanulmányutakra az Államközi Ösztöndíjak keretében.

Pályázhatnak magyar állampolgárságú alap-, mester és doktori szintű egyetemi, főiskolai hallgatók, oktatók, kutatók, kutatóintézetek munkatársai, valamint különféle művészeti ágak képviselői. Az elérhető ösztöndíj-típusok köre és a juttatások mértéke célországtól függően változik.

Bővebb információ a pályázati felhívásokról itt található.

Collegium Hungaricumra és Magyar Állami Eötvös Ösztöndíj

Egyúttal szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy a pár hónapos kutatói tanulmányutakat biztosító bécsi Collegium Hungaricumra és a világ bármely országába irányuló Magyar Állami Eötvös Ösztöndíjra is megnyitottuk a pályázási lehetőséget, melyek iránt főként doktori hallgatók, oktatók, kutatók, végzett szakemberek érdeklődhetnek.

Bővebb információ elérhető az alábbi honlapokon:
Collegium Hungaricum
Magyar Állami Eötvös Ösztöndíj