Alakítsd a problémát lehetőséggé!

Alakítsd a problémát lehetőséggé!
11/05

2020. november 05.

ONLINE

11/05

2020. november 05. -

ONLINE


Az ELTE Innovációs Központ hallgatói kurzusa innovációról és piacról.

Kétalkalmas képzést szervez az ELTE Innovációs Központ azoknak a hallgatóknak, akik tanulmányaik, kutatásaik vagy akár a mindennapi tevékenységük során szembesülnek olyan problémával, amelyre szívesen keresik az innovatív, mások számára is hasznos megoldást.

Milyen módszerek segítenek hozzá az ötlet kidolgozásához? Miként elemezhető egyszerűen a tervezett megoldás üzleti környezete? Milyen tényezők járulnak hozzá egyes cégek piaci sikeréhez vagy éppen bukásához? Csapatmunka, egyéni kreativitás és formabontó elképzelések is helyet kapnak a két workshop során.

A kurzust Hegyi Barbara, az ELTE Informatikai Kar innovatív gondolkodást támogató és vállalkozói szemléletformáló kurzusok koordinációjáért felelős oktatója tartja.

Időpontok: 2020. november 5. és 2020. november 26., 9:30–14:30 óra

Jelentkezés (kötelező, október 30-ig!)

A limitet meghaladó jelentkezőszám esetén a Szervezők a jelentkezéshez leírt motiváció alapján rangsorolnak, a kurzus elvégzéséről igazolást állítanak ki.

A képzési program a 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-0004 sz. „Az ELTE Innovációs Ökoszisztémájának fejlesztése az ipari elvárásokkal összhangban” című pályázat keretében kerül megvalósításra.