Arenberg-díj

2017.11.14.
Arenberg-díj

 

A Coimbra Csoport egyetemi hálózat közzétette az Arenberg-díjra szóló idei pályázati felhívását volt Erasmus-hallgatók számára. A díj összege 5000 euró, amit a nyertes pályázó egy összegben kap meg.

 

KI PÁLYÁZHAT?

Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen bármely mesterszakon frissen végzett hallgató, azaz aki a benyújtási határidőt megelőző egy évben, 2016. november 30. és 2017. november 30. között szerezte meg diplomáját, és korábban cserehallgató volt Erasmus ösztöndíjjal egy másik, a Coimbra Csoporthoz tartozó egyetemen. A Coimbra Csoport tagjai a http://www.coimbra-group.eu/home/map címen tekinthetők meg.

A benyújtott pályázat csak akkor érvényes, ha a hallgató mindkét kritériumnak megfelel.

 

MIT TARTALMAZZON A PÁLYÁZAT?

Jelentkezési lapot (“Template to accompany applications”), mely letölthető a http://www.coimbra-group.eu/index.php?page=arenberg-prize oldalról, és egy négy oldal terjedelmű, angol nyelvű írást, melyben a hallgató bemutatja a szakdolgozatát, valamint azt, hogy az Erasmus csereprogram milyen mértékben járult hozzá szakdolgozata megírásához és tanulmányai elvégzéséhez.

 

MI A HATÁRIDŐ?

A pályázat beérkezésének határideje: 2017. november 30., 24:00.

 

MILYEN MÓDON NYÚJTHATÓ BE A PÁLYÁZAT?

Elektronikus úton a katalin.ohler@rk.elte.hu e-mail címre. A tárgyban szerepeljen: NÉV_Arenberg-díj.

 

MI TÖRTÉNIK A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSA UTÁN?

Minden egyetem maximum három pályázó anyagát továbbíthatja a Coimbra Csoport központjába. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem bírálóbizottsága ezért három, ELTE-s hallgató által benyújtott pályázatot választ ki, és ezeket küldi tovább a Coimbra Csoporthoz a második fordulóba.

Minden pályázó értesítést kap az ELTE RK Nemzetközi Irodától, hogy a három továbbküldésre kiválasztott pályázat között van-e az anyaga.

A Coimbra Csoport 2018. március végén, április elején hirdeti ki a pályázat nyertesét.

További részletes információ EZEN az oldalon érhető el.

 

Forrás: elte.hu