Elbúcsúztak végzős hallgatóink

2021.07.19.
Elbúcsúztak végzős hallgatóink
Egy év kihagyás után végre újra élőben köszönthettük diplomásainkat a Gólyavárban.

Július 13. és 15. között megkönnyebbült, büszke hallgatókkal telt meg az ünnepségeknek hagyományosan helyet adó Mária Terézia terem. Az összesen 11 alkalmat magában foglaló diplomaosztó héten közel 800 alapszakos, mesterszakos és osztatlan tanárszakos hallgatót köszönthettünk. 

Az ünnepségeken Bartus Dávid dékán, valamint Horváth Ildikó, Horn Ildikó, és Bóna Judit dékánhelyettesek mondtak köszöntő beszédet, illetve adták át a diplomát a végzetteknek. Az eseményeket az ELTE Művészetközvetítő és Zenei Intézet hallgatóinak műsora színesítette, melyben Bugán MarcellSimon Zsófia, illetve Csasznyi Zsófia és Jancsó Edit működtek közre.

Ugyan a járványügyi szabályozások már lehetővé tették a személyes jelenlétet, fontosnak tartottuk a megfelelő biztonsági előírások betartását. Emiatt a hallgatók csak két vendéget hozhattak magukkal, az otthonmarattak viszont élőben, az ELTE BTK Youtube csatornáján követhették az közvetítést.

Bár sokan elhagyják most a Trefort-kerti kampuszt, végzett hallgatóink továbbra is egyetemi közösségünk tagjai maradnak. Ezért bátorítjuk őket, hogy regisztráljanak az ELTE Alumni közösségi oldalára, ahol nem csak szaktársaikkal tudják tartani a  kapcsolatot, de a Bölcsészkar híreiről, eseményeiről is értesülhetnek, valamint részt vehetnek az ELTE Alumni által szervezett egyetemi rendezvényeken.

Diplomaosztó 2021

Diplomaosztó 2021

0

/

0

0

/

0