ELTE Sikerek: Prószéky Gábor

ELTE Sikerek: Prószéky Gábor
02/24

2021. február 24. 17:30 - 19:30

ONLINE

02/24

2021. február 24. 17:30 - 19:30

ONLINE


A Széchenyi-díjas programtervező matematikus, nyelvész előadásával folytatódik az Alumni Központ sorozata.

Az ELTE falai közül kikerült, neves volt hallgatók beszélnek munkásságukról és jelen törekvéseikről,  ELTE-s kötődéseikről, valamint sikerről, értékekről és karrierépítésről azon az előadássorozaton, amelyet ELTE Sikerek címmel rendez rendszeresen az Alumni Központ. 

Prószéky Gábor (TTK '79, '81 és BTK '82) igazi polihisztor: eleve programozó matematikus és nyelvész, mindemellett példa értékűen teremt kapcsolatot tudományterületek – például informatika és pszichológia – között. Mondhatjuk az egyik első hazai startuppernek, hiszen Morphologic nevű cégével 1991 óta épít hidat az informatika és a nyelvészet világa között. 

Előadását az Aula Magnában tartja, az előadást élőben közvetítik. A részleteket a regisztrált érdeklődőkkel az előadás előtti napokban osztják meg.

Regisztráció (a meghívó alatt!)

Beszámolók a korábbi előadásokról: Lovász LászlóTölgyessy PéterPersányi MiklósNagy TímeaLackfi JánosBéres JózsefBarabási Albert-LászlóFreund TamásWinkler MártaBojár GáborStumpf IstvánSpiró GyörgyKolosi Tamás,Tardos Éva és Pléh Csaba