Ismerd meg pénzügyi személyiséged!

Ismerd meg pénzügyi személyiséged!
11/06

2019. november 06. 18:30

Gólyavár, Mária Terézia terem (1088 Budapest, Múzeum körút 4.)

11/06

2019. november 06. 18:30 -

Gólyavár, Mária Terézia terem (1088 Budapest, Múzeum körút 4.)


A pénzügyi tudatosság áll az ELTE Karrierközpont 4 alkalmas, ingyenes kurzusainak fókuszában. Az eseménysorozat keretein belül az érdeklődők közérthető előadásokon keresztül tájékozódhatnak pénzügyi kérdésekről, és hasznos tippeket kaphatnak a személyes költségvetésük kezeléséhez. A következő előadás témája a pénzügyi személyiség feltérképezése.

Az interaktív előadáson az érdeklődők megismerhetik a pénzhez való hozzáállásukat. Egy helyben kitölthető teszt alapján feltárhatják saját pénzügyi személyiségüket, megismerhetik a hozzád kapcsolódó attitűdöket, tisztába kerülhetek saját erősségeikkel és gyengeségeidkkel. Az előadó, prof. dr. Németh Erzsébet bemutatja miként érdemes bánni a pénzzel a különböző személysigéeknek, és hasznos tippekkel segít a stratégiaalkotásban is.

Prof. dr. Németh Erzsébet szociálpszichológus, valamint a kommunikáció elméletének, gyakorlatának és kutatásának ismert hazai szakértője. Egyetemi tanár, a Budapesti Metropolitan Egyetem alapító tagja. A Pénziránytű Alapítvány kutatásvezetője és tanácsadója. Főbb érdeklődési- és kutatási területei: közszereplés, nyilvános kommunikáció, meggyőzés, TV- és internet-használat testi-lelki hatásai, valamint a pénzügyi kultúra kutatása.