Jelentkezz Stipendium Hungaricum mentornak!

2023.05.23.
Jelentkezz Stipendium Hungaricum mentornak!
A HÖOK Stipendium Hungaricum Mentorhálózata országosan felvételt hirdet a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogrammal Magyarországra érkező hallgatók integrációs, kortárs segítői feladatellátására a 2023/2024-es tanévre vonatkozóan.

A mentorok feladata a beérkező nemzetközi hallgatók egyetemi életbe való bekapcsolódásának segítése. A mentor folyamatos kapcsolatot tart mentoráltjával, tájékoztatja az aktuális pályázatokról és ösztöndíjakról, valamint segít neki eligazodni az intézményi tanulmányi rendszerben.

A mentorok csapatokban dolgoznak, egyszerre 7-15 mentoráltnak segíthetnek, amiért juttatásban részesülnek. A mentorok egy tanévre vállalják a feladatot.

Ki jelentkezhet?
Bármilyen szintű nappali tagozatos képzésben résztvevő, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, másod- vagy felsőbbéves hallgató. Mivel a közös munkanyelv az angol, ezért magabiztos angol nyelvtudás szükséges.

A jelentkezés benyújtásának határideje: 2023. május 28.

A jelentkezés benyújtásának módja: elektronikusan, önéletrajz, motivációs levél és hallgatói jogviszony igazolás megküldésével angol nyelven az alábbi Google formon keresztül:

Kapcsolat: shmh@hook.hu