Kína a képzeletemen túl

2022.11.15.
Kína a képzeletemen túl
Az ELTE Konfuciusz Intézete művészeti pályázatot hirdet, a felhívásra Kínával, a kínai kultúrával kapcsolatos alkotásokat várnak.

A művészi alkotások tetszőleges technikával (színesceruza, grafit, vízfesték, tus, rizspapír) készülhetnek, a képek maximális mérete A/1-es lehet.

A pályázatra minden 18. életévet betöltött magyar állampolgár jelentkezhet, a beérkezett alkotásokat szakmai zsűri bírálja el. A pályázók jelentkezésükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy az ELTE Konfuciusz Intézet digitális formában tárolhassa és kiadványaiban, illetve az általuk üzemeltetett webes felületeken felhasználhassa a beérkezett műveket. Az előzsűrizést követően, a beérkezett munkákból az intézet kiállítást rendez.

A pályázatokat az ELTE Konfuciusz Intézetébe (1088 Budapest, Múzeum krt. 4/F, I/16.; nyitvatartási idő: H-Cs 10:30 órától 18:30-ig, P: 10:30 órától 16 óráig) várják.

Leadási határidő: 2022. november 22. 13:30 óra

A zenei koncerttel egybekötött díjátadót november 24-én tartják az ELTE BTK F épületének Kodály dísztermében. Az első három helyezett ajándékcsomagot kap, valamint részt vehet a Konfuciusz Intézet egy szabadon választott nyelvi vagy tradicionális kínai festészeti kurzusán.  

A borítóképet Regine Patzwall készítette az ELTE Konfuciusz Intézet művészeti kurzusán.