Kurzusfejlesztésben való együttműködésre hívjuk hallgatóinkat

2023.03.02.
Kurzusfejlesztésben való együttműködésre hívjuk hallgatóinkat
Az ELTE BTK HELP olyan tanulásmódszertant támogató e-learning anyagot fejleszt, aminek kialakításához nagymértékben szeretné igénybe venni a hallgatók együttműködését és visszajelzéseit.

A projekt célja, hogy közösen egy rugalmas, modern, hallgatóközpontú, gyakorlatias segítő anyagot dolgozzunk ki – a kurzusdesign tanulási naplózásra is építő, a személyre szabott tanulás irányába mutató alakításával.

Ehhez a munkához várjuk olyan hallgatók jelentkezését, akik egyrészt tanulásmódszertani, tanulmányi, életvezetési, pszichológiai segítséget igényelnének, másrészt szeretnék, ha ez a segítség amennyire csak lehet a korosztályukra, érdeklődésükre és személyükre szabottabb, mások érdeklődését is felkeltő lenne, az online kurzus alakítása során pedig el tudják képzelni akár azt is, hogy csoportban gondolkodjunk a lehetséges lépésekről.

Ez az együttműködés próbája és mintája lehetne egy olyan képzésfejlesztési folyamatnak, ami már amúgy is a felsőoktatás ajtaján kopogtat, és egy jövőbeni hatékony hibrid jellegű oktatás felé is vezethet.

Jelenetkezni a sifter.eva@btk.elte.hu címen lehet.