Meghosszabbított jelentkezési határidő a TEMA+ nemzetközi mesterképzésre

2019.03.12.
Meghosszabbított jelentkezési határidő a TEMA+ nemzetközi mesterképzésre
Március 17-ig lehet jelentkezni a TEMA+ European Territories: Heritage and Development Erasmus Mundus közös mesterképzésre.

// 1 mesterképzés - 5 egyetem - kettős diploma - havi 1000 eurós ösztöndíj //

Érdekel az európai kulturális örökség? Szeretnél külföldön tanulni ösztöndíjjal? Beszélsz angolul és franciául?
Jelentkezz az új TEMA+ nemzetközi közös mesterképzésre és a havi 1000 eurós Erasmus Mundus ösztöndíjra 2019. március 17-ig a www.mastertema.eu-n!

A TEMA+ European Territories: Heritage and Development Erasmus Mundus Joint Master Course az ELTE BTK Atelier Tanszék által koordinált, kétnyelvű (angol – francia), 2 éves, 120 kredites közös mesterképzés, amely az európai kulturális örökséget állítja középpontjába. A TEMA + mesterképzés célja, hogy a hallgatók jobban megértsék a kulturális örökség egyre növekvő jelenlétét és fontosságát az európai kontextusban olyan multinacionális és interdiszciplináris megközelítések alkalmazásával, amelyet egyetlen létező mesterképzés sem kínál Európában.
Az elméleti és gyakorlati képzés az egyedülálló nemzetközi környezet mellett, a tanulmányi program összes költségét fedező és havi 1000 euróval járó Erasmus Mundus ösztöndíjat, valamint dupla/közös diplomát kínál a legkiválóbb hallgatók számára. Résztvevő egyetemek: ELTE, a párizsi École des Hautes Études en Sciences Sociales, a prágai Károly Egyetem és a Cataniai Egyetem, és a québec-i Laval Egyetem. A képzés költségtérítéses formában is nyitva áll: a tandíj összege az európai diákoknak 3000 euró/év, míg az Európán kívülieknek 6000 euró/év.

A jelentkezési határidő:

  • az ösztöndíjas helyekre 2019. március 17.,
  • a költségtérítéses képzésre 2019. június 16.

Jelentkezni a mesterképzés honlapján lehetséges (www.mastertema.eu.), amely független az általános magyar felvételi eljárástól.

A jelentkezéssel kapcsolatban további információ email-ben (secretary@mastertema.eu) és személyesen a képzést koordináló ELTE BTK Atelier Európai Historiográfia és Társadalomtudományok Tanszéken működő TEMA+ Titkárságon (1088 Budapest, Múzeum krt. 6–8. I.em.132. +) érhető el.

A következő videóban a képzés projektmenedzsere, Dr. Sonkoly Gábor, az ELTE BTK dékánja, valamint a TEMA+ program tudományos koordinátorai mutatják be, hogy miért érdemes a TEMA+ mesterképzést választani: https://www.youtube.com/watch?v=v-_CMx3oA_o&t=8s.