„Mi lesz velem, mondd meg Te!”

2022.09.15.
„Mi lesz velem, mondd meg Te!”
Játékos keretbe foglalt, társas támogatással, önismeretfejlesztéssel, az önhatékonyság erősítésével foglalkozó csoportot indít  a BTK hallgatóinak Sifter Éva, a HELP pszichológusa.

A 2022. tavaszán zajlott Bölcsésznapokon sok érdeklődőt vonzó jóslatkérési lehetőség adta az ötletet, hogy a 2022/23-as őszi szemeszterben az ELTE BTK HELP bölcsészhallgatók számára kínált, csoportos pszichológiai támogatást nyújtó keretében meghirdessek a fenti címmel és céllal konzultációs lehetőséget.

A csoportfoglalkozásokon mindenki feltehet majd saját jövőjével kapcsolatos kérdéseket, melyek megválaszolásához többféle ’kártyát vetünk’, és közösen gondolkodunk majd azok lehetséges jelentéséről, valamint arról, hogy hogyan befolyásolhatjuk a beláthatatlan jövőt azzal, hogy gondolkodunk róla, miközben azt is próbáljuk majd megélni, hogy a bizonytalanságból fakadó szorongás meg nem szüntethető, de elviselhetővé tehetjük egymásnak.

Érdeklődő e-maileket a sifter.eva@btk.elte.hu címre várok. Kérem, hogy levelükben jelöljenek meg olyan időpontokat, amikor a félévben heti rendszerességgel részt tudnának venni a csoporton.

Sifter Éva, ELTE BTK HELP pszichológus