Oktatói/szakfelelősi workshop a kurzusok újragondolásához

(EFOP 3.4.3-16-201600011)

„Tervezzünk másképp”

 

Az online workshoppal és konzultációval az a célunk, hogy az ELTE BTK oktatóit, és különösen a képzések felelőseit segítsük a kurzusaik és a képzés egészének eredményes tervezésében. Támogatjuk a képzések aktuális tervezésének feladatát, és annak továbbgondolását, hogy hogyan lehet a kurzusokon minden hallgató tanulását sikeresen támogatni.

A workshopon foglalkozunk azzal, hogy hogyan lehet a kurzusleírásokat a hallgatók számára informatívvá és vonzóvá tenni, érvényesíteni a képzési és kimeneti követelményeket a kurzusok szintjén, elősegíteni a kurzusok közti összehangolást, koherenciát, továbbá, hogy hogyan lehet a kurzusok középpontjába állítani a hallgatók tanulását, világossá tenni a mindenki számára elérendő tanulási eredményeket, és mindehhez hogyan lehet megválasztani a megfelelő tanulási tevékenységeket, értékelési módszereket.

A képzésen és az azt néhány napon belül követő online páros konzultáción az oktatókat egy-egy kiválasztott saját kurzus újragondolásában támogatjuk, valamint a képzés tervezése kapcsán felmerülő kérdések, problémák megbeszélését és az oktatók közti tapasztalatok megosztását ígérjük.

Az online workshopot és konzultációt azoknak az oktatóknak ajánljuk, akik a szakok tervezésében, a tanárképzés kurzusaiban aktívan részt vesznek és/vagy szívesen foglalkoznak az adott szakon az oktatás fejlesztésével, dolgoznak az adott szak oktatásához kötődően az oktatók közti együttműködés erősítésén. A workshop 2x45 perces időtartamú, az MS Teamsen szervezett, melyet a rákövetkező héten páros konzultáció követ.

Az online workshop időpontja: 2020. november 27. 13.30 – 15.00

Az online konzultációk idősávja: 2020. december 4. 13.30-15.30

Csatlakozni az alábbi linken keresztül lehet.

 

A workshopot tartják:

Dr. Kálmán Orsolya és Dr. Lénárd Sándor

 ELTE PPK NI Felsőoktatás-pedagógiai Módszertani Központ

Kérjük, hogy amennyiben a workshop elnyerte érdeklődését, jelentkezzen legkésőbb november 26-án estig az alábbi űrlap kitöltésével.
A képzésre való jelentkezés előtt feltétlenül olvassa el a workshop felhívását!

A programmal kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak bizalommal Lach Zsuzsa koordinátor asszonyhoz az 5065-ös melléken vagy a lach.zsuzsa@btk.elte.hu emailcímen.

FELHÍVÁS
MEGHÍVÓ

2019.11.27.