Önbizalom-növelde a HELP-ben

Önbizalom-növelde a HELP-ben
02/03

2023. február 03. 09:30 - 11:30

online

02/03

2023. február 03. 09:30 - 11:30

online


Úgy érzed, hogy alacsony az önbizalomszinted? Várunk az Önbizalom-növeldébe! A kétórás online foglalkozást, melyet kifejezetten a BTK hallgatóira szabtunk, Zoles Ágnes coach vezeti.

Az ELTE BTK-n szervezett Önbizalom-növelde illeszkedik az Országos Önbizalom-növelde Programba, melynek célja, hogy 2025 nyarára a magyarok önbizalma elérje a nemzetközi átlagot, ezzel növelve a versenyképességet, a GDP-t és az összboldogságot. 

Az Országos Önbizalom-növelde Programot Komocsin Laura hívta életre, aki már több mint 100 coach kollégát képzett ki „önbizalom-nagykövet”-nek. Komocsin Laura nemzetközi felmérés keretében kimutatta, hogy a magyarok önbizalma a nemzetközi átlag alatt van.  

Amennyiben részt veszel ebben a programban, elindulsz az önbizalmad növelése útján a számodra kihívást jelentő területeken.

A teszt kitöltése után ez a kétórás, online foglalkozás segítségedre lehet, hogy többet megtudj magadról és az önbizalmadról. 

A kétórás online foglalkozás ingyenes, de regisztrációköteles. Jelentkezni 2023. január 25-én éjfélig lehet jelentkezni ELTE-s e-mail címmel, a lenti űrlap kitöltésével. A részvétel korlátozott, kizárólag az ELTE BTK hallgatói vehetnek részt.

Sajnos nem tudunk több jelentkezőt fogadni.