Pályázati felhívás a LERU Doktori Nyári Egyetemére

2023.03.07.
Pályázati felhívás a LERU Doktori Nyári Egyetemére
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem pályázatot ír ki PhD-hallgatók számára a kutatóegyetemi hálózat nyári egyetemén való tandíjmentes részvételre.

PÁLYÁZAT LEÍRÁSA

League of European Research Universities (LERU) Európa neves kutatóegyetemeit tömörítő hálózat 2023. július 2–8. között Heidelbergben, a Heidelbergi Egyetem szervezésében tartja PhD- hallgatóknak szóló nyári egyetemét, melynek idei témája "Concepts of intervention science applied to global challenges".

Az évente megrendezésre kerülő nyári egyetem célja, hogy a doktorandusz hallgatóknak nemzetközi, interkulturális és interdiszciplináris környezetben a tanulmányaikon túlmutató, egyedülálló szakmai és személyes fejlődési lehetőséget biztosítson.

A LERU egy, az ELTE által jelölt PhD-hallgató részére elengedi a 600 euró összegű tandíjat, amely magában foglalja a szállást és étkezést is. A nyári egyetemen az ELTE-ről csak az egyetem által kiválasztott és jelölt hallgató vehet részt.

KI PÁLYÁZHAT?

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem doktori képzésen tanuló nappali tagozatos hallgatói, akik kutatási témája illeszkedik a nyári egyetem tematikájába. 

PÁLYÁZÁS MÓDJA

Pályázni az online pályázati űrlap kitöltésével és az alábbi mellékletek feltöltésével lehet:

  • Pályázati űrlap
  • Tudományos önéletrajz (angol nyelven)
  • Motivációs levél (angol nyelven)

Jelentkezni 2023. március 15. nap végéig lehet.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Előzetes program
Pályázati űrlap
Adatkezelési tájékoztató

Igaz-Öhler Katalin
Nemzetközi Stratégiai Iroda

e-mail: katalin.ohler@rk.elte.hu 
telefon: +36 1 411-6500/1385