Új honlap egyetemistáknak külföldi ösztöndíjlehetőségekről

2021.12.01.
Új honlap egyetemistáknak külföldi ösztöndíjlehetőségekről

Egyetemistaként rengeteg lehetőség közül választhatsz, ha külföldi tapasztalatokkal egészítenéd ki itthoni tanulmányaidat. A Tempus Közalapítvány több olyan ösztöndíjprogramot kezel, amellyel egyetemisták és doktori hallgatók a világ bármely országában szerezhetnek jövőjüket meghatározó ismereteket. A programokról és a külföldi tapasztalatszerzésről megtalálsz minden fontos információt és friss hírt a TKA új honlapján.

Külföldi ösztöndíjakról érthetően

Külföldön tanulnál, de nem tudod, hol kezdd? Segítünk eligazodni az új fogalmak és számos pályázati lehetőség útvesztőjében! Itt mindent megtudhatsz az egyes programokról és a külföldi tapasztalatszerzés formáiról, legyen szó pár napos tanulmányútról vagy akár teljes képzésről.

https://hallgatoi-osztondijak.hu/hallgatoi_osztondijak_osztondijak

Mobilitási Kisokos

A külföldi ösztöndíjprogramra történő felkészülés nem áll meg a sikeres pályázatnál. A kiutazásig számos teendőd lesz és a kinti életre is fel kell készülnöd. Kreditelismertetés, nyelvi akadályok, beilleszkedést segítő tippek és a hazaérkezés utáni karrierépítés mind-mind megtalálható Kisokosunkban, melyet a többszáz volt ösztöndíjas élménybeszámolóira és a Tempus Közalapítvány 25 éves szakmai tapasztalatára építve alakítottunk ki.

https://hallgatoi-osztondijak.hu/hallgatoi_osztondijak_mobilitasi_kisokos

Hangolódj az ösztöndíjas időszakodra nálunk!

A külföldi tanulás vagy szakmai gyakorlat sok olyan élménnyel és tapasztalattal jár, amit az órarend vagy munkaterved véglegesítésekor még nem is sejtesz. Merülj el volt ösztöndíjasok beszámolóiban, kövesd bloggereink külföldi mindennapjait, vagy vezesd le a tervezés és készülődés fáradalmait kvízekkel, nyereményjátékokkal vagy akár toplistáink tanulmányozásával.

https://hallgatoi-osztondijak.hu