A pénz beszól!

A pénz beszól!
11/27

2019. november 27. 18:30

Gólyavár, Mária Terézia terem (1088 Budapest, Múzeum körút 4.)

11/27

2019. november 27. 18:30 -

Gólyavár, Mária Terézia terem (1088 Budapest, Múzeum körút 4.)


A pénzügyi tudatosság áll az ELTE Karrierközpont 4 alkalmas, ingyenes kurzusainak fókuszában. Az eseménysorozat keretein belül az érdeklődők közérthető előadásokon keresztül tájékozódhatnak pénzügyi kérdésekről, és hasznos tippeket kaphatnak a személyes költségvetésük kezeléséhez. Az utolsó előadásban a pénz természetéről tudhatnak meg többet az érdeklődők.

A pénzek legalább annyira versenyeznek a jó ötletekért, amibe belefektetődhetnek és így pénzt fialhatnak, mint amennyire a jó ötletek versenyeznek azért, hogy pénzhez jussanak és megvalósulhassanak. Ennek a jelenségnek számos kevéssé közismert következményét ismerhetik meg az érdeklődők dr. Mérő László előadásából.

Mérő László matematikus, publicista, pszichológus, az ELTE Pszichológiai Intézet és a Babes-Bolyai Tudományegyetem professzora. Több mint tíz hazai és külföldi egyetemen tanított többek között gondolkodási stratégiákat, játékelméletet és pszichometriát. Ismeretterjesztő könyveit számos idegen nyelvre lefordították, széles körben ismertek. Az Észjárások, Az érzelmek logikája vagy a Mindenki másképp egyforma könyvei sokak számára ismerősek lehetnek. Előadásaira pedig alig lehet bejutni, olyan népszerűek.

Borítókép: NLC