Egyszerűbb és gyorsabb regisztráció az Alumni szervezetbe

Az ELTE nyolc kara, tanszékeinek, szakirányainak és kollégiumainak sokasága együtt alkotja Magyarország vezető egyetemét. Ez a státusz erősíti egységünket a sokszínűségben és ennek jegyében keltjük életre az öregdiákok hálózatát, az ELTE Alumni Szervezetet.

Az ELTE egykori hallgatói ma az ország értelmiségének, közéletének, kultúrájának, a magyar oktatás és gazdaság jeleseinek többségét jelentik. Ezért felbecsülhetetlen értékű erőforrás diplomásaink és az Egyetem számára, ha az ELTE identitás megmarad a végzés után is. Az ELTE Alumni keretében az egyetemi évek alatt kialakult kapcsolatok tovább élhetnek egykori hallgatóink között. A barátságok, szakmai együttműködések, kulturális élmények vagy éppen a sport iránti érdeklődés folytatásához egyaránt alkalmat kínálnak rendezvényeink és információs szolgáltatásunk.

Az ELTE Alumni képes arra, hogy közvetítse az üzleti és társadalmi élet igényeit az Egyetem számára. Ezzel segítheti törekvéseinket a mind versenyképesebb és színvonalasabb képzésre, s így a régi ELTE-sek joggal lehetnek büszkék a mai ELTE-re is. Az ELTE Alumni információkat kínál a jelenlegi képzésről, tehetséges hallgatókról, érdekes kutatási programokról, valamint nagy figyelemmel követi diplomásaink karrierjét. Egyetemünk nemzetközi színvonalú kulturális együtteseinek közreműködésével programokat, kötetlen rendezvényeket szervezünk öregdiákjainknak. Időről-időre alkalmakat adunk az ELTE Alumni tagjainak arra, hogy megismerjék az Egyetem méltán híres helyeit, kincseit, szellemi értékeit, az oktatás és kutatás legfrissebb eredményeit – érezzék magukat újra és újra az ELTE tudáshoz jutó polgárának.

Az ELTE Alumni legyen közös ügyünk! Az Alumni hálózatát a tagok ötletei, kérdései, igényei formálják, a központi szervezés ennek igyekszik megfelelni. Az ELTE Alumni tehát mi magunk vagyunk: ezzel várjuk az ELTE diplomásainak megújuló közösségébe egyetemünk minden végzett hallgatóját!

 

További információ, regisztráció: http://alumni.elte.hu/regisztracio

2015.07.29.