Jótékonysági adománygyűjtés

A Rektori Kabinet Kabinetirodája karácsonyi adománygyűjtést szervez rászoruló gyermekek számára. Elsősorban a Pest megyei intézményeknek és alapítványoknak szeretnének segíteni. Az adományokat 2016. december 2-ig várják.

A felajánlott élelmiszer-, tárgy- és pénzadományokból az idei évben is egyedi Mikulás-csomagokat állítanak majd össze. Gyermekruhákat, játékokat, mesekönyveket, jó állapotú használati cikkeket várnak a felajánlóktól. Az Otthonokban általában 20 éves korig lakhatnak, ezért felnőtt ruhákat is gyűjtenek. A felajánlott pénzadományból, ha lehetőség lesz rá, új ruhákat és minőségi élelmiszert is vásárolnának a szervezők. Az Otthonok ezen felül szívesen fogadnak többek között takarókat, ágyneműt és tisztítószereket is.

A tavalyi év során az ELTE dolgozóinak és hallgatóinak köszönhetően öt Pest megyei Gyermekvédelmi Szakszolgálathoz tartozó Lakás- és Gyermekotthonba szállították el a felajánlott ruhákat, édességeket, tartós élelmiszereket, ajándékokat. A készpénzfelajánlásokból és étkezési jegyekből összesen 120.000 Ft gyűlt össze, melyet élelmiszerekre és egyéb használati cikkekre fordítottak a Kabinetiroda jótékonysági akcióját szervezők.

További információk Kecse Annamária irodavezetőtől kérhetők ezen az elérhetőségen.


ELTE

2016.11.14.