Karriernap koreai cégekkel az ELTE BTK-n!

Karriernap koreai cégekkel az ELTE BTK-n!
11/13

2018. november 13. 10:00 - 16:00

ELTE BTK Kodály terem (1088 Budapest, Múzeum krt. 4/F)

11/13

2018. november 13. 10:00 - 16:00

ELTE BTK Kodály terem (1088 Budapest, Múzeum krt. 4/F)


2018. november 13-án elsőként kerül sor a Koreai Tanszék szervezésében a karriernapra, amely kiváló lehetőséget nyújt álláskeresőknek, hogy személyesen találkozhassanak Magyarországon működő és fejlődő koreai cégek képviselőivel.

Mivel a karriernapra érkező cégek nem kizárólag koreai nyelven jól beszélő munkatársakat keresnek, a karrierbörzén való részvétel nem várt lehetőségeket nyújthat más területen szakképzést és/vagy diplomát szerzett, vagy éppen diploma előtt álló hallgatóknak, illetve új kihívásokat kereső leendő munkatársaknak is!

Kikkel találkozhatsz a börzén?

Abco Hungary Kft.

A kistarcsai székhelyű cég a Samsung partnereként többek között elektronikai alkatrészek értékesítésével, raktározásával, kezelésével foglalkozik.

Munkatárs elvégzendő feladatai: a termékek értékesítése után számla kiállításához hasonló feladatok, Excel-fájlok anyagainak rendezése, egyéb tevékenységek.

Hankook Tire Hungary Ltd.

A Hankook Tire a világpiacon a 7. legnagyobb gumigyártó vállalat. A magyarországi gyár Rácalmáson található, 2007-ben kezdte meg működését, és jelenleg 3000 dolgozót foglalkoztat.

Pozíció: magyar-koreai tolmács/asszisztens

Elvárások: felsőfokú végzettség, folyékony magyar és koreai nyelvtudás, felsőfokú angol nyelvtudás.

Samsung Electronics Hungarian Co., Ltd.

A SAMSUNG Electronics Magyar Zrt. 1990-ben kezdte meg működését Jászfényszarun. Az elmúlt években a cég nagy léptekkel haladt a gyártásban és a kereskedelemben egyaránt, hogy Európa egyik legnagyobb kijelző gyártó vállalata lehessen.
A cég több száz milliárd forintos forgalommal és majdnem 2500 alkalmazottal a 10 legnagyobb magyarországi vállalat egyike.

Pozíció (1): Beszerző, gyártástervező, általános ügyintéző, koreai tolmács, irodai/menedzsment asszisztens

Elvárások: felsőfokú végzettség, felsőfokú angol és koreai nyelvtudás, jó kommunikációs és tárgyalókészségek, felhasználói szintű Microsoft Office-ismeret

Pozíció (2): EHS koordinátor, villamosmérnök, gépészmérnök, logisztika/ beszerző, programozó/ szoftverfejlesztő

Elvárások: szakirányú felsőfokú végzettség, középfokú angol nyelvtudás, jó kommunikációs és tárgyalókészségek

SAMSUNG SDI

A Samsung SDI 2016-ban Budapest közelében, Gödön indult újra, premium márkás elektromos és hibrid autók számára gyárt lithium-ion akkumulátorokat. A cég jelenleg több mint 1000 fővel rendelkezik és folyamatosan bővíti gyártását, kapacitását és létszámát.

Pozíció: Magyar-koreai tolmács, Beszerző, HR assisztens, Szállítmányozási ügyintéző

SANGJIN MICRON HUNGARY KFT

A Sangjin Micron Hungary Kft. elsődlegesen fémmegmunkálással foglalkozik, és televíziókészülékek fémvázait állítja elő. Legfőbb partnere a Samsung Electronics Magyar Zrt.

Pozíció: tolmács (koreai és angol), sales asszisztens (angol nyelv), HR asszisztens (angol nyelv), minőségügyi asszisztens (angol nyelv), adminisztrátor asszisztens (angol nyelv)

SHINHEUNG SEC EU Kft.

A cég anyavállalata, a SHINHEUNG ENERGY&ELECTRONICS CO., LTD, Osanban, Koreában található, és az 1980-as évek óta az egyik vezető elektronikai alkatrészeket előállító vállalat az ázsiai térségben. A Shinheung új kihívásként tekint arra, hogy betörjön az európai piacra a legújabb, monori székhelyű Shinheung SEC EU Kft. leányvállalatával.

Pozíció: beszerző, gyártástervező, minőségügyi mérnök, tolmács

A koreai nyelvtudással rendelkezőket nem csak tolmácsként szeretnénk alkalmazni, de alakuló cégünknek középvezetői pozíciókba is szüksége van nyelvtudással rendelkező, a koreai kollégákkal komunikkálni képes munkatársakra.

SungEel Hitech Hungary Kft.

Az akkumulátorok újrahasznosításával foglalkozó, szigetszentmiklósi székhelyű vállalat összegyűjti, újra feldolgozza, majd alapanyagként újraértékesíti az SDI-tól és az SKI-tól származó akkumulátor hulladéktermékeket.

Elvégzendő feladatok: Pénzügyi adminisztrációs és általános ügyintézés

Elvárások: angol nyelvtudás, gazdasági alapismeretek, koreai nyelv ismerete előny

BUMCHUN PRECISION CO., LTD.

Az 1982-ben alapított cég koreai és külföldi piacon is elnyerte a vásárlók bizalmát a fülhallgatókba, mini audio-lejátszó rendszerekben, mobiltelefonokba gyártott precíz alkatrészeivel. A cég folyamatosan fejleszt ki új technológiákat, hogy lépést tarthasson a globális trendekkel, valamint többféle fémeszközre vonatkozó újításokkal kapcsolódnak további ipari területekhez.
Az utóbbi években kezdték meg a bekapcsolódást az elektromos autókba való akkumulátor alkatrészek területére.
A cég ezen kívül fontosnak tartja hozzáértő munkaerejének kiképzését, amellyel biztosítja a vállalat folyamatos fejlődésének jövőjét.

Pozíciók: business support (HR, könyvelés, titkárság); koreai-magyar tolmács, fordítás

Elvárás: folyékony angol nyelvtudás, koreai nyelvismeret

Doosan Corporation Europe (DCE), Doosan Energy Solution (DES)

A cég elektromos autók akkumulátorainak réz elemeit gyártja. 

Pozíciók: fordító (magyar-koreai), könyvelő, pénzügyi elemző, adminisztrációs munkatárs.

Plakát

Plakát 2.

Az esemény részleteiről a Facebookon is olvashatnak.