Kiegészítő informatikai képzés az ELTE hallgatóinak

2020.05.20.
Kiegészítő informatikai képzés az ELTE hallgatóinak
Az ELTE Informatikai Kar pályázatot hirdet a 2020/2021-es tanévre, egyéves kiegészítő informatikai képzésre minden nem informatikus vagy informatikatanár szakot végző hallgatónak, hogy saját szakja mellett informatikából is mélyebb, professzionális ismereteket szerezhessen.

A képzést olyan nappali tagozatos hallgatóknak (alap-, mester- és osztatlan képzés) ajánlják, akik nyitottak a problémák számítógépes gondolkodás inspirálta új megközelítésére. A képzés fejleszti a kreatív problémamegoldás, a logikus, strukturált gondolkodás, a mintázatok, tendenciák, folyamatok felismerésének, elemzésének, értelmezésének képességét. A hallgatók alapvető programozási ismereteket szereznek, képesek lesznek problémák formalizálására, korrekt modellek megtervezésére, számítógépes megoldási tervek készítésére és elemzésére, adatok kezelésé-re, a statisztikai alkalmazásokra, valamint egyszerű webes és mobil alkalmazások elkészítésére. A képzés magyar nyelven történik.

Szélesíti az alapszakon megszerzett képességeket, növeli az esélyeket a munkaerőpiacon, új lehetőségeket nyit meg az önképzéshez. Nem szükséges speciális matematikai vagy informatikai tudás a képzés elvégzéséhez.

Jelentkezési határidő: 2020. július 31.

Részletek

Felmerülő kérdéseket a zsako@ludens.elte.hu e-mail címen dr. Zsakó László egyetemi docens várja.