Pályázati felhívás • Írd meg a BTK hősmeséjét!

2019.02.11.
Pályázati felhívás • Írd meg a BTK hősmeséjét!

Kedves Egyetemi Polgárok!

Az ELTE BTK dékánja a kart népszerűsítő nemzetközi reklámfilm előkészítéséhez pályázatot hirdet angol nyelvű „hősmese” megírására. (Hősmese: azok a mesetípusok tartoznak ide, melyekben a mitikus elemek a reális elemekhez, motívumokhoz hasonló természetességgel illeszkednek a mese cselekményébe, a főhős emberfeletti tulajdonságokkal bír, s a mese valamely nagyszabású, jelen esetben az ELTE BTK-hoz köthető hőstettről szól). 

Terjedelem: fél A4-es oldal.

A nyertes pályamű alapján reklámfilmet forgatunk, mely szerte a világon hirdeti, hogy az ELTE BTK-n tanulni és a közösség részének lenni maradandó élmény.

A beérkezett pályaműveket szakértőkből álló bizottság bírálja el, s az eredményt az ELTE BTK honlapján közzé teszi, legkésőbb 2019. március 8-ig.

 

A bírálat főbb szempontjai: világos történetmesélés, a reklámfilmben eredményesen megjeleníthető tartalom, pozitív üzenet az ELTE BTK életéről.

A nyertes pályázó értékes ELTE ajándékcsomagot nyer.

Kérjük, hogy a pályamű benyújtásával egy időben a pályázók nyilatkozzanak arról, hogy szeretnének-e szereplőként is közreműködni a reklámfilm elkészítésében.

A pályaműveket kérjük, 2019. február 27-én éjfélig küldjék meg a kommunikacio@btk.elte.hu címre.

 

Budapest, 2019. február 11.

 

Dr. Sonkoly Gábor

dékán