Viselkedni, de minek?

Viselkedni, de minek?
05/10

2022. május 10. 18:00 - 19:30

ELTE BTK Gombocz-terem (1088 Budapest, Múzeum krt. 4/A, 047)

05/10

2022. május 10. 18:00 - 19:30

ELTE BTK Gombocz-terem (1088 Budapest, Múzeum krt. 4/A, 047)


Görög Ibolya protokollszakértő tart előadást a Navratil Ákos Szakkollégium szervezésében.

A Navratil Ákos Szakkollégium rendszeresen szervez szakmai előadásokat, ezeken az eseményeken elismert oktatók állnak az egyetemi hallgatók rendelkezésére, segítve ezzel az életkezdésben való eligazodásukat. A rendezvénysorozat harmadik nyilvános előadásán egy olyan témakör kerül terítékre, amely mindenki életében nagy jelentőségű, a pályakezdők esetében pedig egyesen a siker kulcsa lehet.

Előfordult már veled, hogy bemutatkoztál volna valakinek, de nem tudtad, kinek illik előbb kezet nyújtania? Voltál már tanácstalan azzal kapcsolatban, hogy mit vegyél fel egy fogadásra? Görög Ibolya Viselkedni, de minek? – Tanácsok az életkezdéshez című előadásán választ kaphatsz minden protokollal kapcsolatos kérdésedre.

Görög Ibolya protokollszakértő, író és előadó 12 éven keresztül volt a Miniszterelnöki Hivatal protokollfőnöke, 1998-ban pedig a Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztjével is kitüntették. Előadásait könnyed, humoros stílusban tartja, és rengeteg hasznos tanáccsal látja el érdeklődő közönségét. Következő előadásán a viselkedéskultúra alapvető normáiba és a különböző etikai előírásokba fogja beavatni az érdeklődő egyetemistákat. Szó esik majd különféle viselkedéstechnikai módszerekről, illem- és protokollszabályokról, valamint hasznos tanácsokat kaphattok az életkezdésről és a nonverbális kommunikáció hatékony használatáról is.

Regisztráció (kötelező!)