Ismerd meg a lehetőségeidet!

9 és 14 óra között számos kitelepüléssel várunk a Gólyavár aulájában.

Ismerd meg a lehetőségeidet!

Tanulmányi Hivatal

A BTK Tanulmányi Hivatala az első lépésektől, egészen a diplomáig folyamatos segítséget nyújt hallgatóinknak, legyen szó felvételiről, szakos információkról, szakirányú képzésekről, záróvizsgáról és egyéb tanulmányi ügyekről. Keresd kollégáink standját, és tedd fel a felvételivel kapcsolatos vagy egyéb, egyetemi adminisztrációt érintő kérdéseidet!

ELTE BTK HÖK

Feladatuk a BTK hallgatóinak érdekképviselete, adminisztrációs ügyeik egy részének intézése és a tudományos- és közösségi élet szervezése. Ha bármilyen tanulmányokkal, támogatásokkal, külföldi lehetőségekkel, tudományos és egyéb egyetemi élethez köthető pályázatokkal kapcsolatban van kérdésed, keresd őket a Gólyavárban! 

Nemzetközi Iroda

Egyetemi éveid alatt érdemes kihasználnod az külföldre szóló ösztöndíjakat. A különböző időtartamú programok keretében rövid tanulmányutakon vagy szakmai gyakorlaton vehetsz részt, de eltölthetsz 1 vagy 2 félévet külföldi partneregyetemeink cserehallgatójaként is. A lehetőségekről kérdezd bátran kollégáinkat!

HELP

A HELP, azaz a Hallgatói eredményességet elősegítő program számos területen segíti a hallgatókat. A tanulási nehézségekkel küzdők részt vehetnek tréningeken vagy kérhetnek tanácsot szakmentoruktól, lelki ügyekben pedig rendelkezésre áll a BTK saját pszichológusa is. Keresd őket a Nyílt Napon a Gólyavárban!

SHÜTI

Esélyegyenlőség az ELTE-n! A Speciális Hallgatói Ügyeket Támogató Iroda (SHÜTI) ellátja és koordinálja az Egyetemen tanuló speciális szükségletű hallgatók esélyegyenlőségének feladatait. Céljuk az Egyetem befogadó szemléletének elősegítése, az egyenlő esélyű hozzáférés eszméjének megvalósítása. A SHÜTI szolgáltatásai az egész Egyetemet átfogóan, minden ELTE polgár számára elérhetőek. Keresd kiadványaikat a HELP standjánál!

ELTE Tanárképző Központ

Bonyolultnak tűnik a tanárképzés rendszere? Még gondolkozol, milyen szakos is lennél? Látogasd meg az ELTE TKK standját, ahol tanárszakos hallgatóink és a központ munkatársai válaszolnak a kérdéseidre. Ezen kívül megismerkedhetsz a kistelepüléseken élő általános iskolásokat segítő Tanítsunk Magyarországért programmal is.

Lakhatási lehetőségek

Kényelmes megközelítésű, modern felszerelésű lakhatási lehetőséget keresel? Szeretnéd kollégistaként megtapasztalni az ELTE-s életérzést? Egyetemünk 8 kollégiumba várja a hallgatók jelentkezését, ismerd meg őket a Nyílt Napon!

Eötvös József Collegium 

Szakmai műhelyek, kis csoportos órák, ingyenes nyelvtanulás, konferenciák, összetartó közösség. Ez vár Magyaroroszág legrégebbi szakkollégiumában. Számos karról, szakról, szakterületről nagyon sok ember – jelenleg több, mint 200 – gyűlik össze itt a Collegiumban, hogy kivételesen hasznos és színvonalas munkát folytasson. Ha Te is szívesen lennél egy igazán jó, tudományos közösség tagja, látogass el a standjukhoz!

BEAC

Az ELTE sportegyesülete, a BEAC számos sportolási lehetőségről gondoskodik az egyetemi éveid alatt, mindezt pénztárcabarát áron! Legyen szó csapatsportokról, aerobik vagy erőnléti edzésekről, vagy akár cheerleadingről, a BEAC-ban szinte minden sportágat megtalálsz. A Nyílt Napon velük is találkozhattok, az ELTE Sportkisokos kiadványból pedig mindent megtudhattok majd az egyetemi sportéletről! Hajrá ELTE! Hajrá BEAC!

ELTE Shop

Öltözz ELTE-be! A Shop kínálatából Te is beszerezheted a legújabb egyetemi dizájnnal készült ruházati és használati tárgyakat. Ha szívesen hazavinnél egy darabot az egyetemből, keresd őket a Gólyavárban!