Tanulmányi Hivatal

Tanulmányi Hivatal

Hirdetmények

Tájékoztató a szakdolgozat beadási határidejének módosulásáról alap-, mester- és szakirányú továbbképzés esetén

Ezúton is tájékoztatjuk kedves hallgatóinkat, hogy a JOKT elfogadta javaslatunkat, eszerint
a szakdolgozat benyújtási határideje 2020. április 22-ére módosult. 
A 2019/2020. tanév tavaszi félévben a szakdolgozatot csak elektronikus formában, a Neptun tanulmányi rendszer erre szolgáló felületére kell feltölteni, a szakdolgozatot papíralapon nem kell benyújtani. Kivételesen a 2019/20. tanév tavaszi félévben a témavezetői nyilatkozat megléte nem feltétele a szakdolgozat benyújtásának. A szakdolgozat Neptunba történő feltöltéséről a későbbiekben tájékoztatást adunk.

2020. március 31.

Dr. Sonkoly Gábor
dékán

 
Tisztelt Hallgatók, Jelentkezők, Érdeklődők!
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jelenlegi megváltozott helyzetre tekintettel a Tanulmányi Hivatal / Felvételi Iroda személyes ügyfélfogadási rendje átmenetileg szünetel.

A Tanulmányi Hivatal a hallgatók kérdéseit a th@btk.elte.hu címen fogadja. Igazolásokat elektronikus formában csak hivatalos ELTE-es email címről érkező kérés esetén áll módunkban megküldeni. Amennyiben Ön még nem rendelkezik caesaros e-mail címmel, az alábbi linken igényelheti: https://ugykezelo.elte.hu/

Személyes egyeztetést igénylő kérdések esetén a Tanulmányi Hivatalban telefonügyelet működik. A telefonügyelet a 411-6500/5171-es melléken érhető el.

Tájékoztatjuk arról, hogy a szakdolgozati címbejelentő leadási határideje 2020. március 16. helyett egy későbbi időpontra módosul. A benyújtásról a későbbiekben fogunk tájékoztatást adni.

Köszönjük az együttműködést.
BTK Tanulmányi Hivatal


Tisztelt Hallgatók!
A Hasznos tudnivalók - határidős jegyzék a félév során kiegészülhet, módosulhat további, a rendkívüli tanulmányi és vizsgaszabályzatban rögzített határidőkkel, amelyeket a könnyebb áttekinthetőség miatt kék színnel fogunk jelölni a jegyzékben.
BTK Tanulmányi Hivatal