Tanulmányi Hivatal

Tanulmányi Hivatal

Hirdetmények

AZ ELTE BTK DÉKÁNJÁNAK FELHÍVÁSA A HALLGATÓKHOZ A KORONAVÍRUS KAPCSÁN

Tisztelt Hallgató!

A koronavírus járvány terjedése és a koronavírus-fertőzöttek számának drámai növekedése miatt kérem, hogy a járványügyi előírások fokozott betartásával óvja maga, családja és környezete egészségét.
Az ELTE Járványügyi Operatív Koordináló Testület (továbbiakban: JOKT) 2020. február 28-án kapott felhatalmazást arra, hogy a fenntartói ágazati ajánlás és kötelező iránymutatás alapján segítse és támogassa az ELTE polgárok egészségének megőrzését.

Felhívjuk figyelmét, hogy a koronavírussal kapcsolatos védekezés keretében a JOKT tiltja az Egyetem területére való belépést a koronavírusra jellemző tünetek [köhögés; nehézlégzés, légszomj; láz (38 fok vagy afelett); szokatlan fáradékonyság, általános izomfájdalom; hirtelen kezdetű ízérzés- vagy szaglászavar] fennállása esetén, vagy ha a hallgatók

  • a mindenkori állapotot alapul véve az elmúlt 10 napban koronavírussal fertőzött személlyel kerültek közvetlen kapcsolatba,
  • folyamatban lévő kontaktkutatás alanyai,
  • hatósági járványügyi intézkedés (pl. házi karantén) hatálya alatt állnak.

Amennyiben a fenti okok valamelyike miatt nem tud részt venni a jelenléti oktatásban, köteles értesíteni a jelenléti kurzusainak oktatóit. Hiányzása ezzel igazoltnak minősül.
A koronavírus fertőzöttség tényét minden egyetemi polgárnak jeleznie kell a JOKT-nak a jokt@elte.hu címen, másolatban pedig a dekan@btk.elte.hu címen.
Amennyiben igazolt koronavírusos fertőzöttel került kontaktusba, a kontaktus tényét a Dékáni Hivatalnak a dekan@btk.elte.hu címen kell bejelentenie.

Sikeres tanévet és jó egészséget kívánok Önnek a Bölcsészettudományi Kar oktatói és hivatalai nevében:

Prof. Dr. Sonkoly Gábor
dékán


A járványügyi helyzettel összefüggő tanulmányi tájékoztatás

Tisztelt Hallgatók!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tanulmányi Hivatalban a személyes ügyfélfogadás 2020. március 12. napjától visszavonásig szünetel. Kérjük, hogy a Tanulmányi Hivatalt a th@btk.elte.hu címen keressék, a beazonosításhoz minden esetben adják meg Neptunkódjukat is.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy az egyetemi levelező rendszer nem kompatibilis a  Freemail, a Hotmail és az Outlook e-mail címekkel, ezért javasoljuk, hogy caesaros emailcímről küldjenek levelet. 

Javasoljuk, hogy folyamatosan kövessék nyomon az ELTE honlapján  a digitális ügymenettel kapcsolatban kiadott tájékoztatókat. 

Vigyázzanak magukra, jó egészséget és sikeres félévet kívánunk!
BTK Tanulmányi Hivatal


Tájékoztató a Tanulmányi Hivatal / Felvételi Iroda ügyfélfogadási rendjéről

Tisztelt Hallgatók, Jelentkezők, Érdeklődők!
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jelenlegi megváltozott helyzetre tekintettel a Tanulmányi Hivatal / Felvételi Iroda személyes ügyfélfogadási rendje átmenetileg szünetel.

A Tanulmányi Hivatal a hallgatók kérdéseit a th@btk.elte.hu címen fogadja. Igazolásokat elektronikus formában csak hivatalos ELTE-es email címről érkező kérés esetén áll módunkban megküldeni. Amennyiben Ön még nem rendelkezik caesaros e-mail címmel, az alábbi linken igényelheti: https://ugykezelo.elte.hu/

Személyes egyeztetést igénylő kérdések esetén a Tanulmányi Hivatalban telefonügyelet működik. A telefonügyelet a 411-6500/5171-es melléken érhető el.

Köszönjük az együttműködést.
BTK Tanulmányi Hivatal