Külső forrásból támogatott tudományos ösztöndíj az ELTE hallgatói számára

2020.06.04.
Külső forrásból támogatott tudományos ösztöndíj az ELTE hallgatói számára
Az ösztöndíj-támogatási programra az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar MSc képzésben film szakirányú gyakorlati tanulmányokat folytató hallgatók pályázhatnak. 

Az ELTE Bölcsészettudományi Kar tudományos ösztöndíjpályázatot hirdet az EFOP-3.6.1-16-2016-00023 azonosítószámú pályázat keretében a „Kutatás-fejlesztési tevékenység megvalósítása az Eötvös Loránd Tudományegyetem szombathelyi kampuszán” című projektben az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karon tevékenységet folytató tehetséges, fiatal, MSc tanulmányokat végző legalább egy lezárt, valamint azt követő aktív második félével rendelkező hallgatók számára az alábbi tevékenységek végzésére: Dokumentumfilm stílusú bemutató film szerkesztése a Szombathelyen üzembehelyezett adótoronyról.

Változatok:

  • 1. változat: teljes anyag, angol felirattal
  • 2. változat: rövid anyag, közösségi felületeken történő bemutatáshoz, angol felirattal

Végső formátumok:

  • 1. változat: a nyersanyag minőségéhez igazított legjobb minőség és felbontás, belső felirattal, számítógépes fájlformátumban átadva
  • 2. változat: közösségi felületekre optimalizált minőség és felbontás, belső felirattal, számítógépes fájlformátumban átadva

A számítógépes vágás egy külső stáb forgatott anyagainak felhasználásával történik, szükség szerint grafikus és mozgóképes kiegészítéssel.

A pályázatok beadási határideje: 2020. június hó 08 nap 12:00 óra.

Jelen pályázati kiírásban a megpályázható támogatási időszak, melynek végére a filmet el kell készíteni: 2020. július 01. – 2020. szeptember 30. (3 hónap).

Teljes pályázati kiírás