A pénz viselkedése (nem csak) feketén-fehéren

A pénz viselkedése (nem csak) feketén-fehéren
11/13

2019. november 13. 18:30

Gólyavár, Mária Terézia terem (1088 Budapest, Múzeum körút 4.)

11/13

2019. november 13. 18:30 -

Gólyavár, Mária Terézia terem (1088 Budapest, Múzeum körút 4.)


A pénzügyi tudatosság áll az ELTE Karrierközpont 4 alkalmas, ingyenes kurzusainak fókuszában. Az eseménysorozat keretein belül az érdeklődők közérthető előadásokon keresztül tájékozódhatnak pénzügyi kérdésekről, és hasznos tippeket kaphatnak a személyes költségvetésük kezeléséhez. A következő előadásban a gazdasági-társadalmi környezet és a pénzügyi viselkedés összefüggéseire derül fény.

Milyen hatással van a gazdasági-társadalmi környezet a pénzügyi viselkedésre? Melyek a pénzügyi sérülékenység, illetve védettség háttértényezői? A pénzügynek is van kultúrája? prof. dr. Németh Erzsébet előadásából többek között ezeket a témaköröket ismerhetik meg közelebbről az érdeklődők. 

Prof. dr. Németh Erzsébet szociálpszichológus, valamint a kommunikáció elméletének, gyakorlatának és kutatásának ismert hazai szakértője. Egyetemi tanár, a Budapesti Metropolitan Egyetem alapító tagja. A Pénziránytű Alapítvány kutatásvezetője és tanácsadója. Főbb érdeklődési- és kutatási területei: közszereplés, nyilvános kommunikáció, meggyőzés, TV- és internet-használat testi-lelki hatásai, valamint a pénzügyi kultúra kutatása.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!