Diplomaosztó

2024.06.25.
Diplomaosztó

Tisztelt Záróvizsgázó Hallgató!

Tájékoztatom, hogy a Bölcsészettudományi Kar dékáni döntése alapján a 2023/2024. tanév tavaszi félév diplomaosztó ünnepségei 2024. július 15-16-17-18-án kerülnek megszervezésre a Kar területén (1088 Budapest, Múzeum krt. 4., 6–8.), a Gólyavár épületében. A részletekről (szakos bontás, időpont, érkezés stb.) 2024. július 3-át követően adunk tájékoztatást.

A diplomaosztón való személyes részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

A részvételi szándékát 2024. június 25. (kedd) 14 órától 2024. július 2. (kedd) 23:59:59-ig a Neptun -> Ügyintézés -> Kérvények menüpontja alatt a „BTK Diplomaosztó - regisztráció 2024 nyár” Neptun kérvény kitöltésével tudja jelezni.

Amennyiben a fenti kérvény kitöltését elmulasztja, vagy nemleges választ jelöl meg a kérvényben, a diplomaosztóra a későbbiekben már nem lesz módja regisztrálni és a diplomáját csak az ünnepséget követően veheti át személyes ügyintézéssel.

Az ünnepségen résztvevő hallgatók maximum 3 fő hozzátartozót hozhatnak az ünnepségre, azaz az ünnepségre három fő hozzátartozót tudunk beengedni a Gólyavárba. A Gólyavár a kar épülete melyben két terem van, a Mária Terézia az emeleten, ahol az ünnepség lesz megtartva és élőben nézhetik az ünnepséget a hozzátartozók, illetve a Pázmány Péter terem, ami a földszinten található, s ahol kivetítőn lesz követhető az ünnepség.  Felhívom figyelmét, hogy amennyiben a Mária Terézia terem telítődik (minden ülőhely elfoglalásra kerül), úgy a Gólyavár Pázmány Péter teremében lehet kivetítőn követni az oklevélátadó ünnepséget.

Természetesen jöhet több hozzátartozó is a rendezvényre, akik részére a Kar területén tudunk helyet biztosítani arra, hogy az élőben közvetített eseményt kivetítőn megtekintsék.

Az oklevél utólagos átvétele:

Amennyiben nem tud részt venni a diplomaosztó ünnepségen, akkor az ünnepséget követően személyesen vagy írásbeli meghatalmazással (mintát az alábbi linken talál), megbízottja útján lesz lehetősége átvenni oklevelét, az alábbi időpontokban:

  • 2024. július 22-től július 24-ig ügyfélfogadási időben (hétfőn 13:00-16:00 között, szerdán 9:00-1200 és 13:00-16:00 óra között), illetve
  • 2024. szeptember 2-tól ügyfélfogadási időben (hétfőn 13:00-16:00 között, szerdán 9:00-12:00 és 13:00-16:00 óra között)

Az oklevél átvétele az A épület fszt. 25. irodában történik. Tekintettel arra, hogy a felsorolt dokumentumok közokiratok, csak szabályosan kitöltött, két tanú által aláírt meghatalmazást áll módunkban elfogadni, amennyiben személyesen Ön nem tudja átvenni oklevelét. A meghatalmazásban mind a két dokumentum kerüljön felsorolásra.

Szíves együttműködését köszönjük!

BTK Tanulmányi Hivatal

Az ünnepség fotózása

A diplomaosztó ünnepélyen a Bölcsészettudományi Kar fotósa készít fényképeket és videofilmet, amelyek a foto-video@btk.elte.hu címen rendelhetőek meg, további információ az alábbi linken lesz olvasható.

Élő közvetítés

A hallgatók hozzátartozói számára három teremben biztosítunk kivetítést. Az élő közvetítések linkjei az alábbi oldalon lesznek megtalálhatóak.

Adatkezelési tájékoztató

MARADJUNK KAPCSOLATBAN!

Ha távozik is az ELTE-ről, ne szakadjon el az Egyetemtől, kari- és szaktársaitól, hiszen tudása, ismeretei és kapcsolatai megtartására, bővítésére, fejlesztésére egy életen át szüksége lehet. Várjuk szeretettel az ELTE BTK Alumni tagozatába, ahol a regisztrációt követően ELTE Alumni kártyájához is megigényelheti, mely számos kedvezményt biztosít.

Regisztráció a tagozatba
Hasznos információk
Diplomaosztó játék