TDK felkészítő képzések

2020.02.22.
TDK felkészítő képzések
Idén is meghirdeti TDK felkészítő képzéseit az ELTE Tehetséggondozási Tanácsa, melynek keretében 3 témában szerveznek kurzusokat a tavaszi szemeszterben.

A komplex képzéssorozat a hallgatók eredményes kutatási munkáját és TDK felkészülését segíti. A képzések egyszeri alkalommal kerülnek megszervezésre a humán és reál területen kutató hallgatóknak. 

Időpontok és regisztráció

PREZENTÁCIÓKÉSZÍTÉS ÉS ELŐADÓI TECHNIKÁK

A képzés célja bővíteni a résztvevők előadói eszköztárát, fejleszteni a kommunikációs képességeiket – bemutatva a beszédtechnika alapjait, eszközeit, elemeinek alkalmazását. Fejleszteni a tudatos kommunikációt, a hatásos előadói magatartást. Elméleti képzés.

ESSZÉ-, TANULMÁNY- ÉS CIKKÍRÁS

A témában való jártasság a TDK-dolgozat és bármilyen későbbi kutatói vagy tudományos publikáció elkészítéséhez elengedhetetlen, valamint a szakdolgozat elkészítésében mérhetetlen előnyhöz juttatja a hallgatókat. Elméleti képzés.

HOGYAN ÍRJAK BEADANDÓT? HOGYAN ÍRJAK SZAKDOLGOZATOT? (IRODALOMKUTATÁS)

A képzésen az információgyűjtés stratégiájáról, az információforrásokról és értékelésükről tanulhatnak, valamint az információk rendszerezésének, a jegyzetelésnek és a hivatkozásnak a technikájáról. Gyakorlati képzés.

Plakát